top of page

RCS Business Messaging

BETA

Framtidens kanal for SMS til bedriftsmarkedet

RCS Business Messaging kombinerer rekkevidden fra SMS som kommunikasjons-kanal med kraften i et kontekstuelt og interaktivt innhold

RSC_Bruksområder.png

Mange spennende muligheter med RCS Business Messaging

BETA
Screenshot_RCS business Messaging.png

RCS Business Messaging åpner for mange nye muligheter. Det er nærliggende å sammenligne med Facebook Messenger når det kommer til muligheter til å sende og motta innhold utover 160 tegn som vi kjenner fra SMS-formatet. Legg til selskapets logo, send video, bilder og kuponger. Definér handlingsknapper for interaksjon og få kvittering for levert og lest melding. Mulighetene er mange.

RCS Business Messaging er rett og slett rikt innhold levert i SMS-innboks. Like enkelt som å sende og motta en SMS. Det eneste man trenger er mobilnummeret.

Ett API gir mange nye muligheter

Vår API plattform gir deg mulighet til å skalere opp bruk av RCS Business Messaging når støtte fra operatører nå kommer fortløpende. Vi vil levere samme grad av funksjonalitet, sikkerhet og oppetid som på vår eksisterende SMS-API plattform. Se API- og integrasjon

 

Gjennom fallback til SMS vil du få rekkevidden til tradisjonell SMS kombinert med funksjonaliteten til RCS Business Messaging. Budskapet ditt vil nå mottakeren selv om kundenes operatører eller kundens terminal (mobiltelefon) ikke supporterer RCS.

bottom of page